Liceul Tehnologic Simion Mehedinți Galați

Proiect:
Un viitor european pentru elevii cu cerințe educaționale speciale

Un viitor european pentru elevii cu cerințe educaționale speciale

Proiect ERASMUS+ “Un viitor european pentru elevii cu cerințe educaționale speciale” AN EUROPEAN FUTURE FOR SPECIAL EDUCATIONAL CHIDREN, 2019-1-RO01-KA102-062461,proiect în parteneriat cu agenții economici din localitatea Paphos din Cipru. Pe perioada de desfășurare a proiectului 1.09.2019-31.08.2021, grupul țintă format din 28 elevi cu cerințe educaționale speciale vor realiza mobilități la agenții economici din Paphos-Cipru, patru fluxuri de  trei săptămâni.

Mai multe puteți vedea pe blog: https://sieupot.blogspot.com/

Primul stagiu de practică a elevilor din grupul țintă din domeniul Mecanică în perioada 9-27. 03. 2020

În perioada 28 iunie-16 iulie, un grup de șapte elevi, un cadru didactic și doi părinți de la Liceul Tehnologic „Simion Mehedinți” au participat la o mobilitate în cadrul proiectului de tip Erasmus+ „Un viitor european pentru elevii cu CES”. Grupul țintă a fost format din șapte elevi de la clasa a XII-a, calificarea tehnician în gastronomie, care au efectuat un stagiu de pregătire practică comasată de trei săptămâni la agentul economic ST. GEORGE HOTEL ENTREPRISES din Paphos, Cipru.

Această experiență s-a dovedit una foarte folositoare pentru pregătirea profesională a elevilor de la Liceul Tehnologic „Simion Mehedinți”, aceștia manifestându-și bucuria și entuziasmul de a parcurge acest stagiu de pregătire practică, de a descoperi lucruri interesante despre diferite tradiții și obiceiuri culinare din zona vizitată și de a vedea locuri de un farmec deosebit.  

Politica cookies

Momentan nu colectam, nu stocam si nu partajam prin intermediul site-ului date despre dumneavoastra. Cookie-urile folosite sunt doar functionale. Puteti consulta politica noastra de confidentialitate aici Politica de confidentialitate. 

/*genereaza link PDF fara bara de instrumente*/ /* */ /*dezactiveaza click dreapta pe PDFuri*/ /*dezactiveaza click dreapta */