Liceul Tehnologic Simion Mehedinți Galați

Proiect:
Parteneriat comunitar pentru dezvoltare institutionala

Parteneriat comunitar pentru dezvoltare institutionala

Activitatile scolii, mai ales cele extracuriculare si educative s-au realizat in parteneriat cu Biserica Greaca, Biserica Mavramol, Episcopia ,,Dunarea de Jos’’Galati, Departamentul de prevenire a delicventei juvenile, Centrul de Plasament nr.5, DGPDC<AJOFM Galati, Centrul Cultural ,,Dunarea de Jos’’ Galati, ASCOR Galati, Fundatia Crestin Ortodoxa ,,Filantropia’’, Grup Scolar,,Sfanta Maria’’, etc.

In cadrul strategiei de dezvoltare institutionala si organizatorica a scolii, conducerea unitatii reprezentata de director prof. Anca Brigman, director adjunct prof., ing.Maria Buruiana, impreuna cu Comisia pentru Proiecte locale, nationale si europene, responsabil prof., Dragos Picus, alaturi de echipa formata din psihopedagogi, a proiectat si derulat urmatoarele programe:

  1. Grundtvig 2/ Socrates 2
  2. Parteneriat cu Seminarul Teologic „Sfântul Apostol Andrei”
  3. Programul operational sectorial pentru dezvoltarea resurselor umane (POS-DRU)
  4. Strategia Scolii de Arte si Meserii „Simion Mehedinti” pentru asigurarea accesului la educatie a grupurilor dezavantajate
  5. Actiunea de prevenire a fumatului „O suta de motive pentru a nu fuma azi”
  6. Actiunea„Sanatatea înainte de toate!”
  7. Actiunea „Alcoolismul este o boala”
  8. Parteneriate cu agenti economici: Romcomet, Service-uri , Apaterm,etc.

Politica cookies

Momentan nu colectam, nu stocam si nu partajam prin intermediul site-ului date despre dumneavoastra. Cookie-urile folosite sunt doar functionale. Puteti consulta politica noastra de confidentialitate aici Politica de confidentialitate. 

/*genereaza link PDF fara bara de instrumente*/ /* */ /*dezactiveaza click dreapta pe PDFuri*/ /*dezactiveaza click dreapta */