Liceul Tehnologic Simion Mehedinți Galați

Proiect:
Proiect Erasmus + consilierea elevilor cu CES

Proiect Erasmus + consilierea elevilor cu CES

Proiect Erasmus+ Turkey-vet staff mobility KA 102 “European Dimension of Diagnosis, Guidance and Vocational Education for Students with Disabilities”

In perioada 2-14 aprilie Liceul Tehnologic ”Simion Mehedinți”a fost vizitat de un grup de 10 profesori turci din educația specială în cadrul unui proiect KA1.

Proiectul Erasmus + prevedea mobilitatea a câte 10 profesori în Spania, România și Republica Cehă cu scopul de a îmbunătăți abilitățile practice pentru o mai bună diagnoză și consiliere a elevilor cu CES și de a crea programe educaționale individuale cât mai potrivite pentru fiecare elev în parte. Grupul turc a asistat la modul cum profesorii din școala noastră aplică programele educaționale individuale la clase.

Politica cookies

Momentan nu colectam, nu stocam si nu partajam prin intermediul site-ului date despre dumneavoastra. Cookie-urile folosite sunt doar functionale. Puteti consulta politica noastra de confidentialitate aici Politica de confidentialitate. 

/*genereaza link PDF fara bara de instrumente*/ /* */ /*dezactiveaza click dreapta pe PDFuri*/ /*dezactiveaza click dreapta */