Liceul Tehnologic Simion Mehedinți Galați

Zilele Școlii

Zilele Școlii

În zilele de 26 și 27 Octombrie 2018 în unitatea școlară au avut loc  mai multe evenimente pe tema tradițiilor și obiceiurilor românești.  Elevii au participat la mai multe concursuri: ,,Prietenul și ocrotitorul nostru-Sf. Dimitrie Basarabov”, ,, Cine este Simion Mehedinți” și concursuri interdisciplinare.  Apoi au fost prezentate invitaților noștrii: un moment artistic de poezii  și cântece – ,,Elevii noștri în An Centenar” , expozițiile ,, Evocări”,  ,,Proiectele noastre în An Centenar ”, ,,Târg de toamnă românesc”și prezentarea de către echipa de proiect (Erasmus + ,,Reînvierea tradițiilor- o legătură educațională între culturi”) care au mers în Turcia, a activităților desfășurate în această mobilitate.

Politica cookies

Momentan nu colectam, nu stocam si nu partajam prin intermediul site-ului date despre dumneavoastra. Cookie-urile folosite sunt doar functionale. Puteti consulta politica noastra de confidentialitate aici Politica de confidentialitate. 

/*genereaza link PDF fara bara de instrumente*/ /* */ /*dezactiveaza click dreapta pe PDFuri*/ /*dezactiveaza click dreapta */