Liceul Tehnologic Simion Mehedinți Galați

Zilele Școlii-26-27 Octombrie 2017

Zilele Școlii-26-27 Octombrie 2017

În acest an, Zilele Școlii la Liceul Tehnologic „Simion Mehedinți” s-au desfășurat sub emblema tradițiilor și obiceiurilor românești – prilej pentru toți participanții de a simți farmecul adevăratelor valori, de a reînvia spiritul tradiției.

Cele două zile de sărbătoare – 26 și 27 octombrie – au cuprins o serie de evenimente pe această temă, a valorilor autohtone românești. Primele dintre aceste au fost concursurile școlare, la care elevii din unitatea școlară s-au implicat cu multă însuflețire. Dintre acestea se pot aminti: „Tradiții prin ochi de copil” (concurs de pictură și desen), „Sunt cel mai bun!” (concurs de cultură generală), concursuri pe meserii și compețiții sportive.

Un alt eveniment derulat cu ocazia Zilelor Școlii a fost și Balul Bobocilor, care a avut ca temă „Toamna românească”. Probele prin care au trecut tinerii bobocei au urmărit priceperea lor în ceea ce privește ocupațiile tradiționale, obiceiurile populare, cântul și jocul românesc. Toții participanții la eveniment au avut parte de o atmosferă caldă, plină de cânt și voie bună.

Politica cookies

Momentan nu colectam, nu stocam si nu partajam prin intermediul site-ului date despre dumneavoastra. Cookie-urile folosite sunt doar functionale. Puteti consulta politica noastra de confidentialitate aici Politica de confidentialitate. 

/*genereaza link PDF fara bara de instrumente*/ /* */ /*dezactiveaza click dreapta pe PDFuri*/ /*dezactiveaza click dreapta */