Liceul Tehnologic Simion Mehedinți Galați

ZILELE ȘCOLII

ZILELE ȘCOLII

Deschiderea festivității a fost realizată de d-na dir. Dumitrache Lucica, în prezența cadrelor didactice, elevilor, părinților, oaspeților: inspectori, directori de școli și de instituții, alți membrii ai comunității. D-na director a prezentat programul zilei și a mulțumit cadrelor didactice care s-au implicat în realizarea acestor activități. După slujba religioasă pentru cinstirea Sf. Dimitrie, în scenă au fost invitați elevii școlii care au pregătit momente artistice: Sceneta „Prostia omenească”, după Ion Creangă – coordonator prof. Călugăru Mirela, „A ruginit frunza din tei” – colaj de cântece – coordonator prof. Ichim Mariana, „Pe tărâmul poveștilor” – coordonatori: prof. Pațilea Alina, prof. Cîșleanu Veronica.

În continuare, d-na dir. adj. Vieru Diana a realizat lansarea oficială a proiectului Erasmus+ KA 102-062461 “Un viitor european pentru elevii cu cerințe educaționale speciale”, pe mobilităṭi ale elevilor  la agenți economici din Paphos, Cipru. Au fost prezentate obiectivele acestui proiect: prin schimburile de experienţă se urmărește asimilarea de bune practici cu o influenţă pozitivă în dezvoltarea competenţelor profesionale, lingvistice, social-civice, digitale și culturale. Implicați într-un astfel de proiect, absolvenţii liceului nostru vor avea posibilitatea de a-şi construi un “profil de formare european”, definit prin interesul şi preocuparea pentru învăţarea pe tot parcursul vieţii, atât în contexte educaţionale formale, cât şi informale.

D-na dir. Dumitrache Lucica a prezentat activitățile derulate în proiectul „Îmbunătățirea îndemânărilor pentru fermierii începători cu dizabilități”, la care școala noastră este parteneră alături de școli din Anglia și Italia. În urma celor două vizite realizate în Italia și România au fost observate bune practici în ceea ce privește metodele de lucru cu persoanele cu nevoi speciale, fapt ce conduce spre realizarea obiectivelor acestui proiect. Oaspeții au fost invitați să viziteze expoziția realizată cu ocazia Zilelor Școlii și intitulată „Simfonia Toamnei”.

Politica cookies

Momentan nu colectam, nu stocam si nu partajam prin intermediul site-ului date despre dumneavoastra. Cookie-urile folosite sunt doar functionale. Puteti consulta politica noastra de confidentialitate aici Politica de confidentialitate. 

/*genereaza link PDF fara bara de instrumente*/ /* */ /*dezactiveaza click dreapta pe PDFuri*/ /*dezactiveaza click dreapta */