Liceul Tehnologic Simion Mehedinți Galați

Terapii specifice și activități de recuperare

Terapii specifice și activități de recuperare

În 26 noiembrie 2011, școala noastră a organizat  Simpozionul internațional cu tema ,, Terapii specifice și activități de recuperare, compensare și de integrare a elevilor cu Cerințe Educaționale Speciale pe piața muncii”. Au participat parteneri naționali  și internaționali.

Deschiderea simpozionului a fost facută de domnul profesor universitar doctor  Emil Verza, Universitatea din București, Facultatea de Psihologie și Științele Educației. S-au prezentat lucrări în următoarele secțiuni: ,,Inovație în educația specială și integrată”; ,,Modele de bune practici în activitatea școlară”; ,,Revistele școlare – modalitate de stimulare a creativității elevilor și cadrelor didactice”; ,,Valorizarea talentelor elevilor cu CES”; ,,Accesarea fondurilor europene de dezvoltare și formare pe tot parcursul vieții, modalitate alternativă de recuperare și integrare conform standardelor europene pentru elevii cu CES.”

Politica cookies

Momentan nu colectam, nu stocam si nu partajam prin intermediul site-ului date despre dumneavoastra. Cookie-urile folosite sunt doar functionale. Puteti consulta politica noastra de confidentialitate aici Politica de confidentialitate. 

/*genereaza link PDF fara bara de instrumente*/ /* */ /*dezactiveaza click dreapta pe PDFuri*/ /*dezactiveaza click dreapta */