Liceul Tehnologic Simion Mehedinți Galați

Suntem informați, suntem educați

Suntem informați, suntem educați

Unitatea nostră școlară a avut deosebita ocazie de a fi gazda  concursului național pe teme de protecția consumatorilor pentru tinerii din învăţămăntul tehnic  liceal şi profesional cu CES, din cadrul Proiectului Național ,,Suntem Informați, suntem educați”, în data de 5.04.2012.

La deschidere au participat:

  • reprezentanţi ai Asociaţiei pentru Protecţia Consumatorilor din Bucureşti şi Galaţi;
  • Inspectoratul Şcolar Judeţean Galaţi;
  • Consiliul Judeţean Galaţi;
  • Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională Galaţi;
  • Directori ai şcolilor speciale din ţară.
Elevii din învăţământul profesional special au avut ocazia să îşi verifice cunoştinţele şi abilităţile în domeniu şi, totodată, să interacţioneze, să schimbe impresii, să descopere lucruri noi. Au participat elevi din: București, Bistrița, Iași, Neamț, Timișoara, Constanța, Buzău, Codlea, Brăila și Galați. Evenimentul s-a dovedit a fi un succes întrucât, pe de o parte, elevii au avut ocazia să îşi manifeste spiritul de competiţie, iar pe de altă parte, aceştia au realizat un important schimb de experienţă, gazdele oferindu-le un program deosebit: momente cultural-artistice, plimbare cu vaporul pe Dunăre, vizite la mănăstiri şi biserici din oraş, precum şi la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii, Galaţi, seară cultural-artistică. Toţi elevii participanţi au fost recompensaţi de către organizatori cu diplome şi  premii conţinând produse alimentare.

Profesorii îndrumători au participat şi ei la o sesiune de referate pe tema protecţiei consumatorilor, fiind premiaţi alături de elevi.

Aceast eveniment a fost considerat de către toţi cei care au participat la derularea lui drept unul din care au avut multe lucruri de învăţat, fiecare exprimându-şi dorinţa de a lua parte în continuare la astfel de activităţi: „Plecăm de aici cu sufletul mai bogat, cu câteva diplome care să ne amintească de acest eveniment şi cu speranţa că ne vom mai întâlni.”(prof. Ing. Livia Oţet- C.S.E.I. „Ştefan cel Mare, Neamţ). Proiectul naţional ,,Suntem informaţi , suntem educaţi”, -educaţia a V-a – Asociaţia pentru Protecţia Consumatorilor- România, este primul concurs naţional pe teme de protecţia consumatorilor pentru elevii cu CES, a cărui organizare a fost deosebită. Pentru buna desfăşurare a concursului aducem mulţumiri:
  • Asociaţiei pentru Protecţia Consumatorilor din Bucureşti şi Galaţi;
  • Consiliului Judeţean Galaţi;
  • Inspectoratului Şcolar Judeţean Galaţi.

Politica cookies

Momentan nu colectam, nu stocam si nu partajam prin intermediul site-ului date despre dumneavoastra. Cookie-urile folosite sunt doar functionale. Puteti consulta politica noastra de confidentialitate aici Politica de confidentialitate. 

/*genereaza link PDF fara bara de instrumente*/ /* */ /*dezactiveaza click dreapta pe PDFuri*/ /*dezactiveaza click dreapta */